Restylane

Защо Restylane?
Милиони хора са се доверили на Restylane. Това е най-използвания в цял свят продукт базиран на хиалуронова киселина за естетични корекции.

Restylane е безопасен
Безопасността и ефективността на Restylane са доказани и безспорни, с богата клинична база данни, която е градена повече от десетилетие. Нежеланите реакции от Restylane са редки.

Restylane е естествен.
Уникалнo произведеният гел с хиалуронова киселина Restylane е напълно идентичен с естествената хиалуронова киселина. Това редуцира риска от възпаления или други нежелани реакции.

Restylane е с дълготраен ефект, но не е перманентен.
Restylane ви дава гъвкавост и контрол над вашия вид. Тъй като вашето лице с годините променя контура си, вие искате да избегнете перманентния вид, от който бихте били разочаровани след време.

Restylane е от неживотински произход.
За разлика от някои други филъри базирани на хиалуронова киселина, хиалуроновата киселина в Restylane е от неживотински произход. Това означава, че няма да има риск от пренасяне на болести или предизвикване на алергични реакции, ако сте чувствителни към някои храни, като пилешко месо и яйца.

Restylane е бърз и лесен метод.
Процедурите с Restylane обикновено съответстват много добре на забързания начин на живот, изискват минимално време за възстановяване и дава резултати, които могат да бъдат видени незабавно.

Процедурата
Само след 30 минути ще се усмихвате.
Restylane ви разхубавява. Без значение дали желаете да изгладите бръчките, да създадете плътни, чувствени устни или да добавите обем на скулите и брадичката си, винаги съществува една подходяща процедура с Restylane за вас.

Преимуществата от процедурата с Restylane.
Програмата процедури с Restylane предста- влява модерно, иновативно и завладяващо допълнение към вашата ежедневна програма за красота.

Restylane Vtal- Подмладяване на кожата и хидратация
Възстановява мекотата на кожата
Restylane Vital е последното откритие за подмладяване и хидратация на кожата, противодейства на уврежданията от слънцето и на естествения процес на стареене на кожата. Той подобрява еластичността на кожата, кожата е по-хидратирана и по-мека на допир. Той е идеален както за трудни за третиране зони като горната страна на ръцете или деколтето, така и за лицето.

Restylane Vital осигурява дълбока хидратация на кожата, овлажнява отвътре за подобряване на тонуса и здравето на кожата. Той намалява фините линии причинени от уврежданията от слънцето и от естествения процес на стареене, омекотява кожата, изглажда я и я хидратира.

Ефектът от процедурата с Restylane Vital обикновено продължава няколко месеца и може да бъде поддържан чрез повтаряне на процедурата веднъж или два пъти годишно. Но все пак не съществуват ограничения колко често можете да я правите.

Кои зони могат да бъдат третирани?
Процедурата с Restylane може да бъде използвана за смекчаване на бръчките по лицето, за създаване на пълни устни и за оформяне контура на лицето, като скули и брадичка. Това е един фин начин за естествено подобряване на външния ви вид.

Най-често третираните зони са:

restylane

Restylane ви разхубавява. Без значение дали желаете да изгладите бръчките, да създадете плътни, чувствени устни или да добавите обем на скулите и брадичката си, винаги съществува една подходяща процедура с Restylane за Вас.