Фотоепилация

IPL фотоепилацията е най-съвременният и ефективен метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване. Подходящ е за прилагане във всички части на тялото, като позволява да се третират както малки, така и големи области.

За разлика от всички други методи за обезкосмяване, позволява да се реши неприятният проблем с врастналите косми,образуване на пъпки, други кожни възпаления и т.н. Необходимо е да се направят 4 - 8 процедури, като първоначално ефектът се изразява в отслабване и оредяване на космите, докато постепенно и прогресивно се увредят всички луковици от третирания участък.

Скъпо удоволствие или ... Оказва се, че изглеждащата на пръв поглед евтина биоепилация (бръснене, кола маска, кремдепилатоар и др.), поради своя изключително краткотраен козметичен ефект, излиза всъщност най-скъпа. При методътна електроепилация са необходими много сеанси и то доста болезнени.

При отстраняване на нежеланото окосмяване на ръцете и на краката, а така също на лицето и по-голяма част оттялото, по-изгодна е IPL фотоепилацията. Роля за това има нейната висока ефективност, позволяваща със средно 6 процедури окончателно да се избавите от нежеланото окосмяване.

photoepilation

Фотоепилацията е съвременен и ефективен метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване. Подходящ е за прилагане на всички части на тялото, като позволява да се третират както малки, така и големи области.