Химически пилинги

АМЕЛАН

АМЕЛАН се бори с преждевременното остаряване на кожата, причинено от систематично излагане на слънчева светлина, белези, причинени от завишено количество пигмент, като цяло, петна с меланинов произход. Това са нормалните проблеми на забързаното ни ежедневие.Те могат да бъдат разрешени единствено с помощта на ефективно лечение на процеса на меланогенезиса. Така хората могат да елиминират белезите и да се сдобият с гладка и еластична кожа. В наши дни едни от най-успешните продукти за третиране на белези от меланинов произход се казва АМЕЛАН.

АМЕЛАН е продукт разработен от д-р Едуардо Крулиг на базата на дългогодишни изследвания в областта на дерматологията. Той е пластичен хирург, който живее и работи във Венецуела. Основната специалност на д-р Едуардо Крулиг е в областта на хиперпигминтациите и белезите от меланинов произход. АМЕЛАН на КРУЛИГ е единственият метод, който гарантира изчезването на всякакви белези от меланинов произход, където и да са разположени те. Това става за по-малко от 20 дни.

АМЕЛАН на КРУЛИГ е динамичен и универсален процес, който може да се адаптира към конкретните нужди на клиента. Това означава, че за различните типове кожа се прилагат различни методи и мерки. Основната задача на този продукт е да елиминира белезите от лицето (мелазма и хлоазма).

Лечението АМЕЛАН на КРУЛИГ има няколко огромни преимущества в сравнение с другите депигментиращи агенти, които се предлагат на пазара. АМЕЛАН на КРУЛИГ е бърз депигментиращ метод, който не предизвиква пилингов ефект.

Renophase

Лаборатории Renophase, създадени от французойката Мишел Имар, преди повече от 20 години започват технологични разработки, базирани основно върху регенерирането на клетките. Причината тези процедури да са толкова ефективни само чрез намазване в последователност и комбинацията на активните вещества. Дерматологичните пилинги донасят световна слава на марката и са абсолютни лидери в подмладяващите програми, основани на действието на глюколовата киселина, фотоестрагени и биологически активни съставки.

Депигментиращия пилинг

Депигментиращия пилинг в интензивна форма подтиска високия синтез на меланин

Репрограмиращия за клетките пилинг

Репрограмиращия за клетките пилинг изглажда повърхностните бръчки и стимулира регенерирането. Препоръчва се курс от процедури-веднъж седмично, няколко пъти в годината. Ефектът е невероятен. Още след първата терапия лицето, шията, деколтето се изглаждат, стягат и освежават, а след първия курс няма да познаете кожата си. Подходящи са за всички типове кожа, като са създадени различни различни комбинации и за различни проблеми-петна, бръчки, акне и др.

Еasy peel

Максимално безопасен химически пилинг - чудесно средство в борбата със стареенето на кожата и нова алтернатива за нейното подмладяване. Той е бърз, ефикасен и безболезнен метод за премахване на белези, пигментни петна и фини бръчици, както в областта на лицето, така и по всяка друга част на тялото. Чрез EASY PEEL се постигат блестящи резултати при лечението на акне и белезите от него. Същото важи и за използването му върху стари и дълбоки стрии. Механизма на действие е по-скоро стимулиращ, отколкото агресивен. Третираните участъци винаги се възстановяват без последствия, а техниката е лесна и резултатна.

Бадемов пилинг

Химически, бадемовата киселина има близка структура до тази на най-известните и използвани антибиотици. Не е токсична субстанция. Интересът към бадемовата киселина е свързан с двойната й природа. От една страна, като хидрокси киселина с потенциално дермокозметично действие и от друга страна с добре потвърденото си антибактериално действие.

Химическият пилинг с бадемова киселина, предизвиква по-малко еритеми и е по-малко вероятно появата на негативни ефекти - крусти, отоци и други. Повтарящият се пилинг с бадемова киселина е много успешен при акне, мелазма, лентиго и всички последствия от photoaging (бръчки, структурни алтерации...).

Mene & moy

Маска за лице с 25 % гликолова киселина, която третира мазна кожа, разширени пори, активно акне, а също така спомага и при възстановяването на наранена от светлината, слънцето и времето кожа. Заличава белези от всякакъв характер.

ТСА 20%, 30% - Този специално формулиран продукт Ви гарантира безопасен пилинг на епидермиса. Няма отрицателен ефект върху дермата.

Пирувиков пилинг

Пирувиковата киселина е алфа-кетокиселина, която на последък намира приложение за извършване на повърхностен и средно-дълбок химичен пилинг. Състоянията показани за провеждане на такъв пилинг са: възпалително акне и повърхностни белези от акне, себорейна кожа, актинични кератози, средно фотоувредена кожа на лицето, задебелена кожа, нееластична, отпусната кожа, нехомогенизирани пигментирации, цикатрикс следствие от акне и редукция на повърхностни бръчки. Пировиковата киселина е по-активна от гликоловата и салициловата киселина, но по-малко агресивна от трихлороцетната киселина. Третирането с пирувикова киселина може да бъде повторено на всеки 15-20 дни, за различен период от време в зависимост от случаите и показанията, до пълно постигане на желания резултат.

peel

При химическият пилинг се подобрява тургора на кожата чрез отстраняване на увредения горен слой с разтвор на различни видове киселини. Използва се при пигментации, бръчки, белези и др.